Sfaturi utile pentru îngrijirea unei perechi de ochelari de soare din lemn

Bună ziua, comunitate a iubitorilor de ochelari de soare din lemn!


Astăzi venim cu o nouă postare, în care ne-am gândit să împărtășim câteva aspecte simple pentru a vă menține ochelarii într-o stare impecabilă, astfel încât să vă bucurați de acest accesoriu elegant pentru o perioadă mai lungă de timp.

Pentru început, menționăm că ramele Umbra Vision, spre deosebire de alte tipuri de ramă, sunt făcute din lemn și necesită puțin mai multă atenție. Haideți să vedem care sunt cele mai bune practici când vine vorba despre îngijirea și folosirea ochelarilor de soare:

Încercați să evitați aplicarea de presiune excesivă și, dacă ochelarii intră în contact cu apă sărată sau transpirație, curățați-i imediat cu o cârpă semi-umedă pentru a preveni deteriorarea.

Desigur, aventura este minunată, dar ochelarii de soare din lemn preferă un tratament mai blând. Evitați să-i lăsați pe bordul mașinii vara sau să-i utilizați în medii cu umiditate și temperaturi extreme, cum ar fi saune sau depozitatea acestora în mașină pe timpul iernii. Astfel, îi păstrați forma și aspectul original.

Când nu sunt purtați, depozitați ochelarii de soare în săculețul inclus în pachet. Acest gest simplu nu doar îi protejează de praf și zgârieturi, ci și de șocuri ușoare sau căzături neașteptate.

Mai apoi, lentilele unei perechi de ochelari de soare din lemn Umbra Vision sunt tratate UV400 și polarizate, iar o parte dintre acestea beneficiază și de tratament oglindă. Este foarte important să se acorde o atenție sporită lentilelor, pentru a vă asigura că acestea nu se deteriorează:

Evitați să-i purtați în buzunar, geantă sau poșetă fără husă sau să-i așezați cu lentilele în jos pe suprafețe dure. Păstrați-i în săculețul de depozitare pentru a menține lentilele în stare perfectă.

Pentru curățarea lentilelor, folosiți laveta din microfibră inclusă. Evitați materialele abrazive și soluțiile de curățare dure pentru a preveni zgârieturile și deteriorarea lentilelor. De asemenea, evitați contactul ochelarilor de soare cu spray-uri, fixative sau produse de îngrijire a tenului.

Respectând aceste sfaturi simple de îngrijire, vă asigurați că veți continua să folosiți ochelarii de soare pentru mulți ani. Astfel, puteți să vă bucurați de soarele verii cu stil și eleganță! ☀️🕶️

Înapoi la blog